Paşalı İlkokulu
PAŞALI MAH. 100.KÜMEEVLER KÜME EVLERİ PAŞALI ILKOKULU BLOK NO 90 ŞENKAYA / ERZURUM
04428762025

VİZYON

*** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.

MİSYON

Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.

Öğretim Şekli :Gündüz

Gündüz

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 130 km ilçe merkezine 28 km uzaklıktadır.

Yerleşim yeri olarak beldedir.